top of page
  • Forfatterens bildeAnne-Karin Larsen

Sterkere innenfra! Velkommen til MindfullyStrongers blogg.

Oppdatert: 19. mar. 2023


Hei, jeg er så glad for at du er her! Velkommen til MindfullyStrongers nye hjemmeside og blogg. Ta deg en tur rundt her på siden, så vil du bli godt kjent med meg, finne ut hva jeg brenner for, hva jeg står for, hva jeg tror på og hva jeg kan bistå DEG med!


Denne bloggen er vårt litt univers for historier, innsikt og bevisstgjøring til å bli nettopp MindfullyStronger. Her kommer god tips, nyttig innsikt, teoretisk bakgrunn og forskning og ikke minst historier.

Vi har alle vår historie - og vi er både forfatter og redaktør av historien vår. Vi står fritt til å legge til og editere så mye som vil vil.


Historien min og din


For meg og MindfullyStronger starter historien i 2018. Da mistet jeg balansen i livet og en yogalærer hjalp meg å takle stress, angst og vanskelige tanker og endret livet mitt!

Og det kan jeg si med en gang, yoga er ikke for deg om du vil forbi eksakt den samme. Yoga er for transformasjon. Og min historie er en historie om nettopp det, og jeg håper du vil lese den under "Om MindfullyStronger.


Men denne historien skal også handle om deg! Og hva du gjør med ditt liv.

Og hvordan passer MindfullyStronger inn i historien din?


Mindfullystronger er for deg som

  • Føler at livet kan være overveldende

  • Sliter med stress og jag i hverdagen og har følelsen av å løpe fra det ene til det andre

  • Sliter med å være tilstede her og nå

  • Føler at du ikke strekker til og ikke er helt fornøyd med deg selv

  • Føler på "er dette alt? er det slik livet skal være?"

  • Er klar for å bli sterkere i både kropp og sinn

  • Er klar for å ta vare på deg selv først, for å kunne ta vare på de du er glad i


Denne bloggen - denne siden - JEG - er her for DEG som vil bli sterkere innenfra og ut!

Abonner også på mitt nyhetsbrev for flere historier, tips og inspirasjon til reisen din


8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page